Počeno steklo in menjava stekla na telefonu

Vsak dobro pozna občutek, ko mu telefon pade na tla, takrat lahko samo upa, da steklo na telefonu ni počilo in da telefon še dela. Saj se da telefon popraviti, lahko se naredi menjava stekla na telefonu, vendar ta strošek ni majhen, pa še ne veš, če se telefon še ni kaj več poškodoval. Ja, ko ti pade telefon po tleh, takrat lahko izrečemo marsikaj. Sam sem imel to smolo, da mi je padel in da se je steklo poškodovalo. 

Ne bi bil tako jezen, če telefon ne bi bil skoraj nov, menjava stekla na telefonu je bila potrebna ali pa menjava telefona. Res si nisem želel zamenjati ali kupiti nov telefon, tako sem se z težavo odločil, da si menjam steklo, kajti strošek ni majhen. Ko sem že pozabil na ta strošek in imel izpravni telefon pa se je zgodilo nekaj, kar sem si najmanj želel. Telefon mi je še enkrat padel na tla. Nisem mogel verjeti, saj je bila komaj narejena menjava stekla, to skoraj ni več res. Lahko sem se obrisal pod nosem glede prejšnjega zneska. Tokrat nisem več vedel, kaj naj naredim, prav težko mi je bilo, da bi spet popravljal telefon, kajti menjava stekla na telefonu dvakrat, to pa ne.

Tokrat sem od jeze šel po nov telefon in si privoščil najnovejšega, vsega sem imel dovolj. Danes se še spomnim, kako draga je menjava stekla na telefonu, zato sem si za nov telefon dal najmočnejši ovitek kar jih je možno, da ga le zavarujem pred morebitnimi padci.

Če vam telefon pade na tla in poči steklo, je vaša odločitev, ali menjava stekla na telefonu ali nov telefon, sam vem ,da če mi spet pade na tla in mi poči steklo, bom nekaj časa imel počeno steklo in potem šel po novega, pa ne zato, da menjava stekla na telefonu ne bi bila dobra, zato, ker vem, da bi mi telefon kmalu spet padel po tleh.