Kaj storiti, če se vam pojavi smrad v kopalnici

Ste kdaj stopili v kopalnico in vas je presenetil smrad v kopalnici? Verjamem, da vam ni bilo prijetno in da ste kar hitro odprli okno, da se je kopalnica prezračila. Če imate en dan smrad v kopalnici, to še ne pomeni ničesar hujšega, če pa je smrad prisoten dlje časa, potem pa se moramo zavedati, da je nekaj narobe s cevmi. 

Pri nas je smrad v kopalnici bil prisoten dlje časa, le da moj mož tega ni nikoli vohal, ker sem sama vedno tako poskrbela za prezračevanje, da se ni vohalo, ko si vstopil v kopalnico. Najhuje je bilo pozimi, ko smo imeli zaprta okna, kajti čez poletje so bila non stop okna odrta in se smrad v kopalnici ni vohal. 

En dan nisem mogla več in ponovno sem moža prosila, naj pogleda cevi, ker ne more biti v kopalnici vedno takšen vonj. Saj ne drugega, samo človek res nima veselja niti do umivanja zob, tuširanja, ličenja, ker mu ves čas neki smrdi. Ker ni in ni hotel poslušati, sem sama lepo naročila mojstre, da so prišli pogledat odtoke in seveda so bili umazani in ker se je umazanija držala cevi, je smrdelo. 

Mojstri so vse uredili, smrad v kopalnici je izginil, končno naša kopalnica spet diši in si srečen, ko si v njej. Prej pa sem se je že izogibala, včasih sem si celo zobe umivala na hodniku, ker me je smrad tako motil. 

Sedaj nimamo več teh problemov, ker sem sama šla v akcijo, mož bi še danes čakal in smrad v kopalnici bi bil še danes. Kako ne odgovorno do njega, bi lahko rekli. To bi moral urediti on in ne jaz. A kaj, ko ga očitno smrad v kopalnici ni prav nič motil, kajti če bi ga motil, bi prišel zadevi do dna.