Če imam kaj rada, pa imam rada oblečene športne pajkice

Prišla sem v leta, ko sem morala spremeniti stil oblačenja, ker se v tem stilu, ki sem ga trenutno nosila, nisem več dobro počutila. Ne vem, zakaj, ampak zelo so mi postale všeč pajkice in zelo dobro sem se v njih tudi počutila. Trudila sem se z določenim stilom, a to nisem bila jaz.

Morala sem se sprijazniti, da nimam več 20 let in da se mi ta stil, ki sem ga nosila sedaj, ni več podal, tako kot včasih. Težko mi je bilo to sprejeti, še kar naprej sem hotela kupovati napačna oblačila, dokler se nisem resno zamislila, kaj si želim in kdo sem.

No, potem pa je počasi šlo v pravo smer. Odločila sem se za športni stil oblačenja in seveda so tukaj prevladovale pajkice, ki so mi bile že od nekdaj všeč, samo sem bila prepričana, da se na mojo postavo ne podajo. Seveda se niso podale, ker sem imela doma vse majice kratke, tukaj pa je bilo to treba spremeniti.

 

Moj novi stil:

  • Pajkice,
  • Dolge majice,
  • Kratke jakne
  • Športna obutev

Sedaj sem se našla, spet sijem in se dobro počutim v svoji koži. To je to, kar sem potrebovala. Prepričana sem, da ne moreš celo življenje nositi istega stila, ker se spreminjaš, spreminja se tudi tvoja postava, leta tečejo in dobro je, da se poslušamo in vsake toliko pregledamo svojo omaro, če so v njej res oblačila, v katerih se dobro počutimo. Sedaj vem, da so zame najbolj primerne športne pajkice in tako v trgovinah grem avtomatsko na oddelek športnih oblačil, drugih oblačil ne gledam več, ker potem me lahko zmedejo. 

Našla sem svoj stil za nekaj časa in to so pajkice, kaj bo čez nekaj časa, pa ne vem, vem pa, da bom poslušala sebe in takoj, ko se ne bom več dobro počutila in ko pajkice ne bodo več moja najboljša rešitev, bom našla nekaj, kar mi bo bolj odgovarjalo.